Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

Kniha "The Art of Sugarcraft"

Kód: 3017
Neohodnotené
€64,80 €54 bez DPH
Môžeme doručiť do:
24.4.2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Kniha je v angličtine. Rozmery: 29 x 24,5 x 4,5cm. 520 bohato ilustrovaných strán a podrobných fotopostupov krok za krokom je rozdelených do 6 kategórií: Pečenie -  odborníci zo školy pečenia naučia ako zvládnuť dokonalé koláče, torty, pečivo, plnky. Čokoláda – Mark Tilling držiteľ ocenenia „UK Majster čokolády“ naučí ako zvládnuť prácu s čokoládou, vytvoriť delikátne dezerty, dekorácie, pralinky, neodolateľné zákusky a torty ako profesionál. Cukrové umenie –  objavte základné zručnosti a pomôcky, potrebné na potiahnutie torty, jedlými cukrárskymi hmotami ako je poťahová hmota, kráľovská poleva, modelovacie hmoty a hmoty na modelovanie kvetov. Táto kapitola prevedie rôznymi dekoračnými technikami. Techniky zdobenia – prehľad základných a zložitejších technik zdobenia, Vám dá istotu na vytvorenie krásnej torty, postavičky, kvetov na každú špeciálnu príležitosť. Profesionálne cukrárske umenie – naučte sa profesionálnym zručnostiam od tých najlepších odborníkov vo svojom obore Carlos Lischetti - postavičky, Eddie Spence – royal icing, Alan Dunn – cukrové kvety). Komerčné torty pre podnikanie - zoznámte sa s krokmi, ktoré treba podniknúť, aby ste svoje cukrárske hobby rozšírili na podnikania. Zabezpečte si všetky rady a informácie, ktoré potrebujete na dosiahnutie úspechu. Nájdete tu torty pre zvláštne príležitosti, svadobné torty, torty na krstiny, svadby, Vianoce, deň Matiek, ako aj neodolateľné a pôsobivé darčeky na večierky.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: