Dajte vedieť svojim známym:

Temperovací stroj na čokoládu a fondue

 

 

 


Kód produktu
581
Dostupnosť
skladom

Kód dodávateľa
DCM043

25,80 € (21,50 €)
Cena vrátane DPH 20%
kusov
  • - temperovací stroj na čokoládu, rozpúšťanie candy melts a čokoládové fondue v jednom

    - určený pre domáce použitie

    - pre max. 300g čokolády

    V balení: nepriľnavá miska na rozpúšťanie (vyberateľná), špachtlička, 10 vidličiek, 10 napichovátok, svetelný indikátor, 2 stupne riadenia

    ILUSTRAČNÉ VIDEO:

     

    Postup pri temperovaní čokolády:

    1.Otočte gombík do pozície "2"

    Roztavte čokoládu a priveďte ju max. do teploty 40 - 45°C. Jemne premiešajte čokoládu niekoľko krát a merajte teplotu pomocou digitáneho teplomera.

    2.Keď má čokoláda požadovanú teplotu, otočte gombíkom do pozície "0"

    Umiestnite misku s čokoládou do chladničky a kontrolujte s teplomerom, kým teplota nedosiahne 27 - 29°C, prípadne pridajte kúsky čokolády, kým nedosiahnete požadovanú teplotu. 

    3.Otočte gombík do pozície "1" 

    Po dosiahnutí požadovanej teploty, dajte misku späť do temperovacieho stroja a priveďte čokoládu na teplotu 30 - 32°C.

    Vaša čokoláda je teraz vytemperovaná a pripravená. Počas fázy spracovania vašich dekorácií udržujte čokoládu pri teplote 30 - 32°C  s pozíciou gombíka "1".


Časté kombinácie
pri nákupe

Všimli sme si, že naši zákazníci k tomuto produktu často zakúpia aj nasledujúce: