Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

Callebaut Mona Lisa jahodové snehové pusinky 280g

Kód: 8153
Novinka
Neohodnotené
Značka: Callebaut
€14,90 –6 %
10000 CB629483
€14,90 –6 % €13,90 €11,58 bez DPH
Môžeme doručiť do:
18.6.2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

SNEHOVÉ PUSINKY S JAHODOVOU PRÍCHUŤOU - Callebaut Mona Lisa Strawberry Meringue Drops

– stelesnenie sladkosti a sofistikovanosti pre vaše pečenie. Tieto nádherné pusinky od Callebaut sú navrhnuté tak, aby pozdvihli vaše výtvory, či už ide o večierky, oslavy alebo domáce pečenie 

Pusinky sú krásnej ružovej farby a jahodovej chuti. Či už zdobíte slávnostnú tortu alebo jednoducho pridávate sladkosť svojim osobným projektom pečenia, tieto pusinky sú dokonalými spoločníkmi na premenu Vašich výtvorov na delikátne umelecké diela.

Žiarivý ružový odtieň Strawberry Meringue Drops nielenže pridáva vizuálne príťažlivý prvok k vašim pochúťkam, ale tiež označuje ingrediencie prémiovej kvality, ktoré si vybral Callebaut. Callebaut ako značka, ktorá je synonymom vynikajúceho remeselného spracovania čokolády, zabezpečuje vysoký štandard kvality a chuti.

Zloženie: cukor, mliečna bielkovina, koncentrát z červenej repy, aróma.

Môže obsahovať stopy vajec, sóje a orechov.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1649kJ/394kcal; Tuky: 0,1g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1g; Sacharidy: 97g, z toho cukry: 96g; Bielkoviny: 1,6g; Soľ: 0,08g.

Hmotnosť: 280g.

Skladovanie: pri 12-20 °C, relatívna vlhkosť vzduchu <70%. Chráňte pred priamym svetlom a cudzími pachmi.

Vyrobené v EÚ. Výrobca : Callebaut Belgicko.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: