i78 bezlepková zmes RED VELVET 400g
Kód: 3940Podrobný popis
Vysokokvalitná sypká zmes na výrobu torty RED VELVET.
Bezlepkový výrobok. Bez konzervantov, bez AZO farbív, bez palmového oleja či hydrogenizovaných tukov.
Návod na prípravu: Potrebujete: 1 x Zmes na koláč, 140g rastlinného oleja a 200g vajec (3-4ks). Pomôcky: 1 miska, ručný mixér, forma priemer 20cm.
Postup: 1.Do misky nasypte zmes RED VELVET a pridajte 140g oleja (pre bezlaktózovú verziu) alebo 140g rozpusteného masla (pre štandardnú verziu) a 200g vajec.
2. Šľahajte mixérom 3 minúty pri strednej rýchlosti pokým zmes nie je homogénna a čistá.
3. Naplňte hmotu do predom vymazanej formy.
4. Pečte pri teplote 160°C(teplovzdušná rúra) alebo 170°C(štandardná rúra) 45 - 50minút. Test upečenia: zapichnite špáradlo do cesta a vytiahnite. Ak je špáradlo čisté, cesto je hotové. Koláč po 5 minútach vyberte z formy a nechajte vychladnúť na mriežke. Tip: koláč chutí výborne samostatne, ašvak pre delikátny zážitok odporúčame tortu prerezať 2-krát a naplniť krémom.
ODPORÚČANÝ Krém: 500g mascarpone, 150g práškového cukru, 250ml smotany na šľahanie a 150g kyslej smotany. Mascarpone vymiešať s cukrom a jemne zamiešať vyšľahanú šľahačku a nakoniec kyslú smotanu.
Zloženie: cukor, ryžová múka, kukuričný škrob, zvlhčovadlo: E420, emulgátory: E475 a E471, kakaový prášok, ryžový škrob, kypriace látky: E450 a E500, regulátor kyslosti: E575, zahusťovadlá: E412 a E466, soľ, farbivo: E120.
Môže obsahovať stopy mliečneho proteínu, vajec, sóje a orechov.
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1564kJ/369kcal;
Tuky: 1,2g, z toho nasýtené 0,3g;
Sacharidy: 88g, z toho cukry: 44g;
Bielkoviny: 2,4g;
Soľ: 0,63g.
Hmotnosť: 400g.
Skladujte v suchu pri izbovej teplote a nevystavujte teplotným zmenám a zdrojom tepla.
Vyrobené v Taliansku.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.