Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

PDC Vanilková bezlepková piškótová zmes 2,5kg

Kód: 3944
€23,90 €19,92 bez DPH
Môžeme doručiť do:
17.12.2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Vysokokvalitná sypká zmes na výrobu vanilkových tortových piškótových korpusov.

Bezlepkový výrobok. Bez konzervantov, bez umelých AZO farbív, bez palmového oleja či hydrogenizovaných tukov.

Návod na prípravu: Potrebujete: 400g Piškótová zmes, 360g vajec (pre korpus) alebo 410g vajec (pre roládu).

Pomôcky: 1 misku, ručný mixér, 2 formy Æ22-24cm. Postup: 1. Do misky nasypte zmes  a pridajte 360g alebo 410g vajec. 2. Šľahajte mixérom 8-10 minút pri vysokej rýchlosti. 3. Nalejte hmotu do vymastených foriem. 4. Pečte pri teplote 165°C 35-40minút. ROLÁDA: nalejte zmes na plech 30x40cm vystlaný papierom na pečenie. Pečte 8-10min.

Zloženie: cukor 45%, ryžová múka, kukuričný škrob, zemiakový škrob, inulín, ryžový škrob, emulgátory: E475 a E433, kypriace látky: E450i a E500ii, zahusťovadlá: E412 a E466, aróma, soľ, farbivo: karotenoidy.

Môže obsahovať stopy mlieka, vajec, sóje a orechov.

Výživové hodnoty v 100g: Energetická hodnota: 1260 kJ / 298 kcal; Tuky: 5,4g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,2g; Sacharidy: 54g, z toho cukry: 29g; Bielkoviny: 8,6g; Soľ: 0,45g.

Hmotnosť: 2500g.

Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Nevystavujte teplotným zmenám a zdrojom tepla.

Vyrobené v Taliansku.

Dodatočné parametre

Kategória: Suroviny
Hmotnosť: 2.6 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: