Bolero Instant - zmes na likérové špice 1kg
-
Zmes na výrobu čokoládovej náplne do likérových špicov. Skvelé v kombinácii s plnkou Vaječný likér.
Návod na použitie:
-
Bolero Instant 1kg
-
voda prevarená (max. 50°C) 450g
-
100% tuk na šľahanie 1250g.
Zmes s vodou vyšľahajte. Nechajte postáť počas 5 minút.
Pridajte tuk (20°C) a šľahajte do hladkej konzistencie. Pre lahodnejšiu chuť odporúčame tuk nahradiť maslom. Zmes bude mäkšia, ale chutnejšia. Po vytiahnutí špičky odporúčame špice dať stuhnúť do mrazničky.
1kg zmesi vystačí na výrobu 70-200špicov - závisí od veľkosti špičky.
Zloženie: cukor, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, SÓJOVÁ múka, sušený palmový tuk (palmový olej, glukózový sirup, MLIEČNA bielkovina), modifikovaný škrob: E1414.
Skladujte v suchu.
Vyrobené v Českej republike.
-
Časté kombinácie
pri nákupe
Všimli sme si, že naši zákazníci k tomuto produktu často zakúpia aj nasledujúce: