Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

Časopis Torty od mamy 4/2021

Kód: 3001/042021
Neohodnotené
€2,50 €2,08 bez DPH
Môžeme doručiť do:
30.4.2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Hneď v úvode zimného vydania na vás čakajú recepty na drobné vianočné pečivo od Moniky Hodanovej. Karamelové tartaletky, brusnicové šáločky či snehové košíčky. Mňam. O čosi ďalej si pre vás Lucia Ternóczka pripravila recept na kakaové sušienky či čokoládovo-višňovú tortu. Martina Ďurčeková má pre vás nachystaný fotopostup na modelovanie snehuliaka. Rozhodne sa do práce pustite aj s deťmi, a spoločne si vytvoríte krásne spomienky. O kus ďalej nájdete ukrytých niekoľko rôznych receptov na medovníky, ale aj návod na poskladanie medovníkového betlehemu. Petra Paulová vám zas ukáže ako krásne a efektne ozdobiť tortu krémom a Evka Kuzmová, ako namaľovať obrázok na fondán. Aj keď sú už Vianoce v podstate za rohom, snažili sme sa, ako býva zvykom, pripraviť pre vás recepty z rôznych kútov Slovenska a plné rozmanitých chutí. Preto v najnovšom vydaní nášho sladkého časopisu nájdete aj recepty na tartaletky či cheesecake, klasické čokoládové torty, ale aj torty plné ovocných chutí. Kamila Kokošková pre vás oprášila tradičné recepty na voňavé fúkané orechové rožky,  makové kolieska či vanilkové rožky. Ja som si zas pre vás pripravila mierne upravený zákusok zo Stredomoria. A aby som nezabudla v najnovšom vydaní časopisu nájdete aj rozhovor s jednou z vás. Ak sledujete šou Pečie celé Slovensko, tak meno Magdaléna Kelemenová, ktorú na stránkach Torty od mamy mnohé poznáte ako keli62, bude pre vás krásna neznáma. Dosť bolo rečí, nech vám neprezradím všetko. Teraz je čas pustiť sa do pečenia. Prajem vám šťastnú ruku pri voľbe tých správnych surovín a receptov.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: