Dajte vedieť svojim známym:
Kniha "The Art of Sugarcraft"
-
Kniha je v angličtine.
Rozmery: 29 x 24,5 x 4,5cm.
520 bohato ilustrovaných strán a podrobných fotopostupov krok za krokom je rozdelených do 6 kategórií:
- Pečenie - odborníci zo školy pečenia naučia ako zvládnuť dokonalé koláče, torty, pečivo, plnky.
- Čokoláda – Mark Tilling držiteľ ocenenia „UK Majster čokolády“ naučí ako zvládnuť prácu s čokoládou, vytvoriť delikátne dezerty, dekorácie, pralinky, neodolateľné zákusky a torty ako profesionál.
- Cukrové umenie – objavte základné zručnosti a pomôcky, potrebné na potiahnutie torty, jedlými cukrárskymi hmotami ako je poťahová hmota, kráľovská poleva, modelovacie hmoty a hmoty na modelovanie kvetov. Táto kapitola prevedie rôznymi dekoračnými technikami.
- Techniky zdobenia – prehľad základných a zložitejších technik zdobenia, Vám dá istotu na vytvorenie krásnej torty, postavičky, kvetov na každú špeciálnu príležitosť.
- Profesionálne cukrárske umenie – naučte sa profesionálnym zručnostiam od tých najlepších odborníkov vo svojom obore Carlos Lischetti - postavičky, Eddie Spence – royal icing, Alan Dunn – cukrové kvety).
- Komerčné torty pre podnikanie - zoznámte sa s krokmi, ktoré treba podniknúť, aby ste svoje cukrárske hobby rozšírili na podnikania. Zabezpečte si všetky rady a informácie, ktoré potrebujete na dosiahnutie úspechu. Nájdete tu torty pre zvláštne príležitosti, svadobné torty, torty na krstiny, svadby, Vianoce, deň Matiek, ako aj neodolateľné a pôsobivé darčeky na večierky.
Časté kombinácie
pri nákupe
Všimli sme si, že naši zákazníci k tomuto produktu často zakúpia aj nasledujúce: