Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

Master Gourmet nesladená rastlinná smotana 1l

Kód: 293
Neohodnotené
€4,90 €4,08 bez DPH
Môžeme doručiť do:
29.4.2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Nesladená rastlinná smotana na šľahanie  a varenie

- určená na zdobenie a plnenie tort, na varenie, na dochutenie sladkých a slaných jedál, omáčok

- žiadna umelá chuť, vysoký nášľah, pevná konzistencia, jemná chuť

- vhodná i pre miešanie so stabilizátormi/príchuťami v práškoch - Lilly stužovače a pod.

Pred šľahaním skladujte minimálne 12 hodín v chladničke.

Neobsahuje cukor a má mliečnu chuť.

Je vhodná na varenie a tiež pre pikantné kulinárske recepty. Po pridaní cukru je tiež vhodný pre cukrársku výrobu. Master Gourmet v našľahané stave drží tvar a objem po dlhú dobu.

Zloženie: voda, úplne hydrogenované rastlinné oleje a tuky 25% (tuky (palmový), oleje (repkový, slnečnicový, kukuričný a sójový v rôznom pomere)), sušený cmar, sušené odstredené mlieko, maltodextríny, emulgátory (E472b, E471, E322 sójový lecitín), stabilizátory (E412, E410, E460i, E466).

Bezlepkové. 

Pre varenie: môže byť použitá ako smotana do omáčok, k cestovinám, k mäsu, k strukovinám a ďalším jedlám.

Pred šľahaním: schladiť na teplotu +5 až + 10 ° C, osladiť podľa chuti a šľahať strednou rýchlosťou do tej doby než je získaná potrebná stabilita a pevnosť.

Výživové hodnoty na 100 g: Energia 1091 kJ / 264 kcal,

Tuky 26g, z toho nasýtené mastné kyseliny 25g

Sacharidy 5g, z toho cukry 4,1g

Bielkoviny 2,6g, Soľ 0,15g.

Vyrobené v Taliansku.

Dodatočné parametre

Kategória: Smotany
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: