Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

Polykarbonátová forma na čokoládu SRDCIA

Kód: 589/MA1526
Neohodnotené
€18,90 €15,75 bez DPH
Môžeme doručiť do:
2.5.2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Forma z odolného materiálu v tvare srdiečok Ľahké "vyklepnutie" čokolády z formy. Forma obsahuje 35 srdiečok Rozmer formy: 275 x 175 mm Rozmery pralinky: 34,7 x 22 x 15mm, 8g Výroba čokoládových bonbónov je veľmi jednoduchá. Pri výrobe plných čokolád nalejeme do formy čokoládu, povrch zarovnáme cukrárskou kartou a necháme stuhnúť. Ak chceme vyrábať plnené bonbóny, musíme najskôr vyrobiť tzv. škrupinu, to predstavuje nanesenie čokolády na boky tvarovanej formy, dáme do mrazničky schladiť a pokiaľ je vrstva tenšia, nanesieme vrstvu druhú. Do vytvorenej škrupiny vkladáme požadovanú náplň - marcipán, alkoholové náplne, orieškové alebo karamelové. Záleží len na našej fantázii a chuti. Pri plnení škrupiny nezabudneme na ponechanie priestoru na zaviečkovanie cukríka – tj zaliatie náplne ďalšou vrstvičkou čokolády. Formu opäť vkladáme do chladu a po stuhnutí vyklepneme.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: