Martellato zamatový sprej MODRÝ 400ml

Kód: 3742/BLUE
€29,70 €24,96 bez DPH
Môžeme doručiť do:
23.7.2025

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Zamatový sprej s púdrovým efektom na studené dezerty.

Použitie: dobre pretrepte pred použitím. Uistite sa, že produkt je dostatočne tekutý

(nádoba musí mať min. 25°C a max. 35°C). Zohrejte nádobu v horúcej vode na max. 35°C

a striekajte na produkt. 2 hodiny pred použitím uchovávajte sprej pri izbovej teplote 20-25°C.

Dobre pretrepte. Naneste rovnomernú vrstvu na studený/zamrznutý povrch vo vzdialenosti 20-25cm.

Po použití otočte sprej hore dnom a striekajte pár sekúnd, aby ste vyčistili ventil.

Hotový výrobok nechajte stabilizovať aspoň 1 hodinu pred podávaním.

Odporúčaná doba prípravy je cca 4 hodiny pred servírovaním. 

Po použití trysku čistite teplou vodou, ak sa nerozstrekuje rovnomerne.

Zloženie: nehydrogenovaný rastlinný tuk palmový/palmojadrový, emulgátor: sójový lecitín,

E433, stabilizátor: E333, farbivo: E132, E170; propelanty: E943a, E943b, E944.

Dávkovanie: podľa potreby.

Výživové hodnoty na 100g:

Energetická hodnota: 1926 kJ/ 461 kcal;

Tuky: 51g, z toho nasýtené mastné kyseliny 41g;

Sacharidy: <0,5g, z toho cukry: <0,5g;

Bielkoviny: 0g; 

Soľ: 0,03g.

Objem: 400ml/308g. 

Skladovanie: chráňte pred priamym slnkom a nevystavujte teplotám vyšším ako 50°C.

Vyrobené v Taliansku.

Upozornenie: pre profesionálne použitie. Neinhalujte priamo. Farba produktu môže vykazovať rôzne

variácie kvôli surovinám. Vysoko horľavé. Nádoba pod tlakom. Po prehriatí môže vybuchnúť.

Uchovávajte mimo dosahu detí. Uchovávajte mimo ohňa, tepla, horúcich zdrojov. Neprepichujte a nepáľte po použití.

Dodatočné parametre

Kategória: Spreje
EAN: 0108029859159440152702281025B04148

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola